همایش برندینگ با رویکرد سیستم سازی و ماندگاری برند برای دهمین سال متوالی با حضور اساتید برجسته حوزه برند و جمعی از مدیران و فعالان حوزههای صنعتی و اقتصادی برگزار شد.
دبیر اجرایی انجمن مدیران صنایع خراسان در خصوص تاریخچه سلسله همایشهای برندینگ گفت: این همایش از سال ۱۳۹۲ آغاز بکار کرد و جزو اصلیترین و جدیترین فستیوالهای کشور ودروازه توسعه واحدهای تولیدی است و در استان بی همتا و منحصر به فرد است.
دبیر اجرایی انجمن مدیران صنایع خراسان با بیان اینکه هدف از برگزاری چنین رویدادی افزایش سطح آگاهی مدیران در حوزه برندینگ است، گفت: مصون نگه داشتن برند با ثبت حقوقی و مالکیت معنوی آن از افراد سودجو، ارزش گذاری برند، خلق ارزش افزوده در واحدهای تولیدی، ایجاد نگاه سرمایه گذاری به مقوله برندسازی محصول، توسعه تولید بدون کارخانه بمنظور استفاده از ظرفیت خالی کارخانهها برای برندهایی که امکان فروش و بازاریابی خوبی دارند و کاهش هزینههای سنگین تولید از جمله مواردی است که در این هدف کلان به دنبالش هستیم.
امیرمهدی مرادی با اشاره به نحوه برگزاری همایش یک روزه برندینگ افزود: این همایش در دو حوزه صنعت-بازرگانی و اصناف برای شرکت کنندگان، برگزار شد و از برندهای برتر این دو حوزه که پس از داوری حائز شرایط شده اند تقدیر شد.
وی گفت: برای شناخت برندهای برتر، واحدهای شرکت کننده از اول خرداد ماه، فرمهای ارزیابی مورد نظر دبیرخانه دائمی انجمن را تکمیل و مستندات خود را به دبیرخانه ارائه دادند.
دبیر دهمین همایش برندینگ خراسان رضوی با بیان اینکه از مجموع ۷۳ واحد تولیدی که مدارک خود را ارسال کردند ۱۸ برند برگزیده شدند افزود: در مجموع ۱۱ برند در حوزه صنعت، ۲ برند در حوزه اصناف برتر شدند و ۶ برند هم شایسته تقدیر شدند.
امیرمهدی مرادی با اشاره به اینکه این همایش از نظر سیستم ارزیابی و معرفی برندها در استان خراسان رضوی منحصر بفرد است افزود: ۷۳ شرکت بخش خصوصی اعم از صنفی و صنعتی در همایش حضور دارند و امروز که وارد دهه دوم این سلسله همایشها شدیم براساس ارزیابی صورت گرفته بیش از ۷۰درصد شرکت کنندگان معتقدند این همایشها باید ادامه یابد و تلاش داریم این همایش در زمره همایشهای ملی قرار بگیرد.
دبیر اجرایی همایش برندینگ با عنوان این مطلب که نگاه ما به این همایش رو به آینده و توسعه واحدهای تولیدی است گفت: پنج سال اول بر آموزش تاکید داشتیم و پنج سال دوم تلاش کردیم آموزشها را به عمل تبدیل کنیم. همچنین برندها و واحدهای شرکت کننده در همایش را مورد ارزیابی قرار میدهیم که منجر به شناخت نقاط قوت و ضعف یک برند میشود.
مرادی اضافه کرد: امسال برگزاری همایش با حمایت و همکاری سازمان صمت خراسان رضوی برگزار شده است و به پیشنهاد این سازمان، علاوه بر ارزیابی خدمات برندها، به مخاطبان نیز توجه کردیم و نظرات آنها را از محصولی که مصرف میکنند طبق پرسشنامهای مشخص جویا شدیم و طبق این برآورد ۹۰درصد مشتریان که از یک محصول راضی هستند، علاوه بر مصرف شخصی، به دیگران هم توصیه میکنند.
دبیر اجرایی انجمن مدیران صنایع خراسان در پایان صحبتهای خود ضمن درخواست از مسئولان در راستای حمایتهای قانونی و مالی و اعتباری از برندهای با کیفیت ،تصریح کرد: بانکها به برندهایی که ارزش و اعتبار دارند، در اختصاص وام با مبالغ بالا، همکاری بهتری داشته باشند، سنگ اندازیهای قانونی از سوی سازمان تامین اجتماعی کمتر شود و مالیات برخی برندهای با کیفیت و پربازده کاهش یاید.